Το πρώτο κοινωνικό σαλόνι στον κόσμο είναι τώρα στη Μαλαισία και τα κορίτσια παίρνουν δωρεάν φαγητό & ποτά!

Πάντα ήθελε μια ψύχρα ακόμα φοβερό μέρος όπου μπορείτε εύκολα να κάνετε νέους φίλους ή το δίκτυο; Μην φοβάσαι γιατί…

Το πρώτο κοινωνικό σαλόνι στον κόσμο είναι εδώ στη Μαλαισία!

JIS Κουάλα Λουμπούρ, η νεότερη προσθήκη στην υπέροχη σκηνή νυχτερινή ζωή KL πρόκειται να σας WOW. Το ξέρουμε, προσπαθήσαμε!

Με δωρεάν φαγητό και πάνω από 300 ποτά για γυναίκες, καθώς και μια καταπληκτική ιδέα, αυτό το μπαρ είναι ένα που σίγουρα θα φέρει τους φίλους σας!

Διαβάστε παραπόνοι για να μάθετε τι μας άρεσε σε αυτό το μέρος.

Ιδρύθηκε στο Sapporo της Ιαπωνίας το 2011 και το σαλόνι είναι μια πραγματική μοναδική εμπειρία!

PS: Αν νομίζετε ότι αυτό είναι ένα μέρος για sugarbabies ή οποιαδήποτε dodgy πράγματα, τότε πρέπει να τονίσουμε ότι είναι FALSE. Το δοκιμάσαμε και είναι εξαιρετικά σωστό και η υπηρεσία τους είναι απλά καταπληκτική. Μην το χτυπήσεις μέχρι να το δοκιμάσεις!

Οι κυρίες που επισκέπτονται το όμορφο κοινωνικό lounge απολαμβάνουν δωρεάν φαγητό και έως 300 επιλογές ποτών, το οποίο περιλαμβάνει αλκοολικές και μη αλκοολικές παραλλαγές. Και αν νομίζετε ότι πρόκειται να είναι φθηνό φαγητό, δεν μπορείτε να είστε πια λάθος!

Ήμασταν ανάρπαστοι από το φαγητό τους. Το μενού του μπαρ, το οποίο διαθέτει ιαπωνικές και μαλαισιανές απολαύσεις, παρασκευάζεται από μια ομάδα που στοχεύει στη γαστρονομική αριστεία.

Οι άνδρες πληρώνουν μια μικρή τιμή και απολαμβάνουν δωρεάν ποτά και γεύματα τόσο χαμηλά όσο RM2!

Εντάξει, αν νομίζετε RM6 για 10 λεπτά είναι ακριβό, τότε δεν κάνετε τους υπολογισμούς σωστά!

Με το ρυθμό, τα παιδιά παίρνουν επίσης να απολαύσουν την ελεύθερη ροή πάνω από 300 δωρεάν ποτά, τόσο αλκοολούχα όσο και μη αλκοολούχα. Φυσικά, μερικά ποτά είναι ακόμα χρεώσιμα, αλλά θα είναι μόνο περίπου RM2-RM10 για αυτό! Το ίδιο ισχύει και για το φαγητό. Σούπερ προσιτό δικαίωμα;!

Αφήστε μια απάντηση