Πουθενά να πάτε αυτό το Μάρτιο σχολικές διακοπές; Drop By This KL Mall For FREE Stuff & Crazy Fun Δραστηριότητες!

Οι σχολικές διακοπές είναι προ των πυλών και οι γονείς και οι οικογένειες βρίσκονται αντιμέτωποι με την ίδια παλιά ερώτηση που τους ρωτούν (πολλές φορές) κάθε χρόνο: “Πού να πάτε για διακοπές ah;” Είναι θαύμα που αυτή η απλή ερώτηση μπορεί να προκαλέσει έναν τέτοιο πονοκέφαλο για εμάς τους ενήλικες. Εάν ακόμα δεν έχετε βρεί οποιεσδήποτε ενδιαφέρουσες δραστηριότητες που κάνουν με τα μικρά σας, μην ανησυχήστε. Έχουμε υπέροχα νέα για σας!

Sunway Velocity Mall έχει μια αποκλειστική εκδήλωση που ονομάζεται “Μάρτιος” Πιο Fun Σχολικές Διακοπές για τα παιδάκια! Η εκδήλωση θα γίνει από τις 11 έως τις 22 Μαρτίου 2020.

1. Εξαργυρώστε κουπόνια μετρητών απλά παίζοντας ένα ΔΩΡΕΑΝ και συναρπαστικό διαδραστικό παιχνίδι ‘phygital’

Ναι, το διάβασες σωστά! Σίγουρα δεν είναι τυπογραφικό λάθος. Σε περίπτωση που δεν το ξέρατε, ένα παιχνίδι ‘phygital’ χρησιμοποιεί ένα συνδυασμό φυσικών και ψηφιακών εμπειριών για να δημιουργήσει μια πολύ διαδραστική και πρακτική εμπειρία για τους παίκτες. Αν δυσκολεύεστε να φανταστείτε πώς θα ήταν, έχετε έναν ακόμη λόγο να ρίξετε από το Sunway Velocity Mall για να το ζήσετε αυτό αυτοπροσώπως με το phygital germ Buster Motion Sensor Game.

Και δεν είναι μόνο αυτό! Αυτό το παιχνίδι βίντεο είναι εντελώς δωρεάν για οποιονδήποτε να παίξει και θα έχετε ακόμη και την ευκαιρία να κερδίσετε κουπόνια μετρητών που μπορείτε να περάσετε σε όλους τους συμμετέχοντες ενοικιαστές των παιδιών! Οι μηχανικοί είναι suuuper απλό:

50 πόντοι και άνω – εξαργυρώστε αποκλειστικά κουπόνια μετρητών αξίας RM20* για να ξοδέψετε σε επιλεγμένα παιδικά καταστήματα.
Κάτω από 50 σημεία – ελκυστικές προσφορές & προσφορές για χρήση μέσα στο εμπορικό κέντρο. Έτσι, είναι σχεδόν μια εγγύηση ότι θα έχετε να περπατήσετε μακριά με κάτι. Τρομερό!
Πρώτα 50 velokiddie μέλη να ενταχθούν στο παιχνίδι καθημερινά (11 – 14 Μαρτίου μόνο) – κερδίστε RM30 κουπόνια μετρητών, καθώς και ένα αξιολάτρευτο γάτα plushy ανεξάρτητα από το αποτέλεσμά σας!

Αφήστε μια απάντηση