Μαλαισιανός γιατρός και οικογένεια δοκιμασμένος θετικός για Covid-19, που τίθεται σε καραντίνα σε Teluk Intan

Ένας μαλαισιανός γιατρός, η σύζυγός του, και τα πέντε παιδιά τους έχουν διαγνωστεί με COVID-19. Παρά την τρομερή κατάσταση στην οποία βρίσκονται, παραμένουν χαρούμενοι όπως πάντα, ακόμη και πήγε στο TikTok όταν 17-year-old τους μοιράζονται την εμπειρία τους σε καραντίνα μαζί.

Μοιράζοντας την εμπειρία της οικογένειάς της στο twitter, @errikaaaaaaaa γράφει: «Παρόλο που είμαστε θετικοί στο COVID-19, ως οικογένεια θα το ξεπεράσουμε μαζί. Είμαστε εντάξει. Εδώ είναι ένα βίντεο TikTok από εμάς διασκεδαστικό τους εαυτούς μας.”

Αναφέρθηκε μέσω channel News Ασία, η οικογένεια που αναφέρεται στην έκθεση ανήκε στον Δρ Samsu Ambia Ismail έναν ειδικό και ο επικεφαλής του τμήματος επειγόντων περιστατικών και τραύματος στο Νοσοκομείο Teluk Intan.

Όντας ο πρώτος στην οικογένειά του να μολυνθεί με COVID-19, έχουν από τότε απομονωθεί στο νοσοκομείο για τις τελευταίες έξι ημέρες.

Μετατρέποντας τον λογαριασμό της στο Twitter σε όχημα για να μοιραστεί το ταξίδι τους, @errikaaaaaaaa από κοινού ότι ο πατέρας της είχε πυρετό, βήχα και αναπνευστικές δυσκολίες, ενώ οι υπόλοιποι είχαν μόνο πυρετό.

Αφήστε μια απάντηση