Αυτές οι 5 πολυαναμενόμενες ταινίες έχουν καθυστερήσει λόγω της επιδημίας του Covid-19

Τι θέλουν να κάνουν οι Μαλαισιανοί στον ελεύθερο χρόνο τους; Ναι, επισκεφθείτε εμπορικά κέντρα και πηγαίνετε στους κινηματογράφους! Δεν υπάρχει τίποτα που θα θέλαμε περισσότερο από το να χαλαρώσουμε στις κλιματιζόμενες αίθουσες ενώ τσιμπούσαμε ποπ κορν και αναψυκτικά. Δυστυχώς, βρισκόμαστε στη μέση της επιδημίας του Covid-19 και το υπουργείο Υγείας εξέδωσε δήλωση λέγοντας ότι το κοινό θα πρέπει να αποφύγει τυχόν μαζικές συγκεντρώσεις και δημόσιους χώρους.

Όπως γνωρίζουμε, η πανδημία έχει φτάσει επίσης στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής με 1.663 αναφερόμενα κρούσματα και 40 θανάτους που έχουν αναφερθεί μέχρι στιγμής. Εκτός από τη θέση ενός αποσβεστήρα για τις περισσότερες επιχειρήσεις, η πανδημία έχει επηρεάσει τη μεγαλύτερη επιχείρηση που είναι οι κινηματογράφοι! Λόγω των ακραίων ανησυχιών σχετικά με τη δημόσια ασφάλεια, αυτές είναι πολύ αναμενόμενες ταινίες που έχουν καθυστερήσει τις κυκλοφορίες τους σε όλο τον κόσμο.

1. Μουλάν
Η live-action επανεκκίνηση της ταινίας κινουμένων σχεδίων του 1998 είχε προγραμματιστεί για μια 27η Μαρτίου απελευθέρωση, αλλά επί του παρόντος έχει αναβληθεί χωρίς νέα ημερομηνία κυκλοφορίας που.

2. F9

Η ένατη δόση του κλασικού franchise υποτίθεται ότι θα είχε ημερομηνία κυκλοφορίας μαΐου, αλλά έχει προωθηθεί έως τις 2 Απριλίου 2021.

“Για την οικογένεια των fast οπαδών μας παντού, αισθανόμαστε όλη την αγάπη και την αναμονή που έχετε για το επόμενο κεφάλαιο στο έπος μας. Γι ‘ αυτό είναι ιδιαίτερα δύσκολο να σας ενημερώσουμε ότι πρέπει να προχωρήσουμε την ημερομηνία κυκλοφορίας της ταινίας. Είναι σαφές ότι δεν θα είναι δυνατό για όλους τους οπαδούς μας σε όλο τον κόσμο να δουν την ταινία αυτό το Μάιο.”

Αφήστε μια απάντηση