Αυτό covid-19 ευαισθητοποίηση τρέχει σας επιτρέπει να λάβουν μέρος από το σπίτι, οπουδήποτε στη Μαλαισία! Εδώ είναι πώς

Μέχρι τώρα θα έχετε όλοι ακούσει για την εντολή ελέγχου κίνησης που βρίσκεται σε εξέλιξη από την έναρξη της πανδημίας Covid-19 στη Μαλαισία. Και ενώ υπάρχουν μια σειρά από πράγματα που δεν μπορούμε να κάνουμε, συμπεριλαμβανομένων των ταξιδιών στο εξωτερικό, λαμβάνοντας μέρος σε μαζικές συγκεντρώσεις ή να πάει στο σχολείο, υπάρχουν μερικά πράγματα που μπορούμε να κάνουμε στο σπίτι!

Μία από αυτές τις δραστηριότητες περιλαμβάνει την ένωση ενός μαραθωνίου δεξιά από τις ανέσεις του σπιτιού μας!

Αν και γυμναστήρια και δημόσια πάρκα είναι εκτός ορίων κατά τη διάρκεια του MOCO, μπορούμε ακόμα να ασκηθείτε (ή πιο συγκεκριμένα jog) στο σπίτι. Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για να σταματήσετε να τρέχετε ή να ασκείστε εντελώς!

Αλλά ακριβώς για να σας δώσει την ώθηση που χρειάζεστε, εδώ είναι ένα έργο run-από-σπίτι μαραθώνιο μπορείτε να συμμετάσχετε! Είναι εύκολα ένα από τα πιο μοναδικά τρεξίματα που έχουμε ακούσει ποτέ:

Είναι ο Εικονικός Ημιμαραθώνιος Μάχης Covid-19 που διοργανώνει ο JomRun και αυτό συμβαίνει από τις 15 Μαρτίου έως τις 15 Ιουνίου 2020!

Και μπορείτε να επιλέξετε να εκτελέσετε είτε ένα 5χλμ ή 21 χιλιόμετρα μαραθώνιο.

Τώρα, πριν πεις “Τρελός; Πώς να τρέξει ένα μαραθώνιο στο σπίτι;!” μας ακούω! Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, αυτό το τρέξιμο είναι εξαιρετικά μοναδικό. Εδώ είναι γιατί:

1. Μπορείτε να πάρετε μέρος από οπουδήποτε στη Μαλαισία (εφ ‘όσον είστε στο σπίτι) με τη χρήση ενός μετρητή βήμα

Σε αντίθεση με την κανονική μαραθώνιους, όπου όλοι οι δρομείς που απαιτούνται για να τρέξει στην ίδια ακριβώς διαδρομή ή διαδρομή, αυτό Το Covid-19 Virtual Ημιμαραθώνιος μπορεί να τρέξει από οπουδήποτε στη Μαλαισία (απλά βεβαιωθείτε ότι είστε στο σπίτι). Σοβαρά, Α-Νέα Υόρκη-ΠΟΎ.

Μπορείτε είτε να τρέξετε σε έναν διάδρομο, να τρέξετε στη θέση του, είτε ακριβώς να περπατήσετε/jog/να τρέξετε επάνω και κάτω από το σπίτι σας εάν το διάστημα το επιτρέπει.

Αφήστε μια απάντηση