Αγαπημένος ηθοποιός φωνή του πατέρα Crayon Shin Chan του τραγικά πεθαίνει σε 55 ετών

Για τους οπαδούς της εικονικής ιαπωνικής κινούμενα σχέδια «Crayon Shin Chan», η οποία προβλήθηκε σε πολλά κανάλια της Μαλαισίας ημέρα ως μέρος του προγράμματος το πρωί τους, έχουμε θλιβερή είδηση να αναφέρουν. Σύμφωνα με το ComicBook και διάφορες άλλες πηγές, ο Keiji Fujiwara, διάσημος Ιάπωνας ηθοποιός φωνής και ο άνθρωπος πίσω από τον πατέρα του Shinnosuke στο «Crayon Shin Chan», έχει πεθάνει. Ήταν μόνο 55 ετών.

Έχοντας δώσει μια μακρά μάχη με τον καρκίνο, ο κ. Fujiwara ήταν γνωστός στο πλαίσιο της ιαπωνικής βιομηχανίας κινουμένων σχεδίων για όχι μόνο δανεισμού φωνή του στο δημοφιλές ιαπωνικό καρτούν, αλλά για την έκφραση πολλών άλλων δημοφιλών χαρακτήρων στην ιαπωνική animation πάρα πολύ, συμπεριλαμβανομένων:

Aizawa Shuuichi από το «Σημείωμα Θανάτου»
Maes Hughes στη σειρά «Fullmetal Αλχημιστής»
Axel στο «Βασίλειο Καρδιές»
Leorio στο «Κυνηγός x Κυνηγός»
Ardyn στο «Final Fantasy XV»
Reno στο «Final Fantasy VII Remake»
Hannes στην «επίθεση στον Τιτάνα»
Σίρο Φουτζιμότο στο «Ao no Εξορκιστής»
Ήταν επίσης διάσημος ο ιαπωνικός δράστης φωνής που μεταγλωττίστηκε τη φωνή του Robert Downey νεώτερος ως iron man/Tony Stark.

Θα θέλαμε να εκφράσουμε τα βαθύτατα συλλυπητήριά μας στην οικογένειά του κατά τη διάρκεια αυτής της δύσκολης περιόδου, και ελπίζουμε ότι θα μπορέσει να αναπαυθεί εν ειρήνη.

Αφήστε μια απάντηση